Meer resultaten voor amsterdam

amsterdam
Amsterdam Apple Store Apple NL.
Adres: Hirschgebouw, Leidseplein 25 1017 PS Amsterdam 020 530 2200. De Apple Store bevindt zich in het Hirschgebouw op Leidseplein 25 in Amsterdam. Het Hirschgebouw bevindt zich aan het Leidseplein, tegenover de Stadsschouwburg en het American Hotel. De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is Q-Park Byzantium, die bereikbaar is via het kruispunt Stadhouderskade en Tesselschadestraat.
Rembrandthuis Museum het Rembrandthuis.
I Amsterdam City Card: gratis. Museumkaart en ICOM: gratis. Vrienden van het Rembrandthuis: gratis. Leden Vereniging Rembrandt: gratis. BGL VIP kaart: gratis. Copyright Museum Het Rembrandthuis 2020. Over het museum. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Allard Pierson.
Amsterdam, gegraveerd door Pieter Hendricksz. Bananenplant, uit Maria Sibylla Merian, 1719. Geschiedenis van de Universiteit van Amsterdam. Portret van Otto Lanz, Jan Toorop, 1927. Een meettoestel ontwikkeld door foneticus Hendrik Zwaardemaker, 1920-1930. Esslingen Machzor, hebreeuws feestgebedenboek, 1290. Kerk en religiegeschiedenis.
Tropenmuseum Tropenmuseum Amsterdam Een Tropenmuseum museum in over Amsterdam wereldculturen. Een museum over wereldculturen.
Het Afrika Museum is een museum over mensen, gevestigd in de bosrijke omgeving van Berg en Dal. Museum Volkenkunde is een museum over mensen, gevestigd in een monumentaal gebouw aan de Singel. Het Wereldmuseum in Rotterdam is een museum over culturen in het heden en het verleden. Copyright 2020 Tropenmuseum Amsterdam.
Weer, buien radar Amsterdam 14 daagse weersverwachting Amsterdam.
Kies hieronder een plaats om te bewaren. Jouw favoriete plaatsen zijn ook bij een volgend bezoek beschikbaar. Home Europa Nederland Amsterdam Weer Amsterdam. Ingesteld als homepage. Vanochtend is de kans groot dat het droog blijft. Weersverwachting voor Amsterdam. De weersverwachting voor Amsterdam voor de komende 5 dagen.
Amsterdam Collection Rituals.com.
We hebben een bijzondere collectie gecreëerd, waarmee we onze exclusieve samenwerking met het beroemde Rijksmuseum in Amsterdam vieren. Omring jezelf met een onvergetelijke ervaring van geurende bloemen en exotische specerijen. We hebben een bijzondere collectie gecreëerd, waarmee we onze exclusieve samenwerking met het beroemde Rijksmuseum in Amsterdam vieren.
10 minder fijne dingen die je nog niet wist over Amsterdam.
Het lijkt steeds onrustiger te worden op straat in Amsterdam. Omdat er steeds meer bezoekers komen, maar de kans is ook groot dat je betogende mensen tegen het verhitte lijf loopt. In 2019 werden in Amsterdam 1446 demonstraties aangemeld bij de gemeente.
OLVG Het stadsziekenhuis van Groot-Amsterdam.
Online voorlichting zwangerschap en bevallen in OLVG. Werken in hét stadsziekenhuis van Amsterdam? Bekijk de actuele vacatures op werkenbijolvg.nl. Werken bij OLVG. Werken en leren. OLVG, locatie West. Jan Tooropstraat 164. 1061 AE Amsterdam. 020 510 89 11. OLVG, locatie Spuistraat. 1012 VP Amsterdam.
Amsterdam Museum Alles over Amsterdam: Toen, Nu en Straks.
Hart van Amsterdam. Het Hart is er voor iedereen die iets met Amsterdam heeft. Samen vertellen we het verhaal van Amsterdam. Kijk rond, laat je verrassen en doe mee. Nu te zien: Refresh Amsterdam. Refresh Amsterdam Vanaf 11 december 2020.
Geschiedenis van Amsterdam Historiek.
Na tien jaar ondergebracht te zijn bij de Koninklijke Bibliotheek KB in Den Haag heeft de minister van Cultuur besloten het Rijksdeel van de Bibliotheca Philosophica Hermetica BPH opnieuw naar Amsterdam te brengen. Ebenezer Howard en de Tuindorpen van Amsterdam.
NEMO Science Museum in Amsterdam.
Het dak van NEMO. NEMO op Schiphol. Werken bij NEMO. Voorwaarden en privacy. Proefjes voor thuis. Aan de slag. NEMO is t/m 20 april 2021 gesloten. Tickets en prijzen. Blijf op de hoogte van NEMO Science Museum. Kijk ook op.

Contacteer ons