Resultaten voor sauna

sauna
Sauna Time Altijd een beetje genieten.
Wij aanvaarden enkel betaling in cash. Wat is een sauna? Sauna is een, van oorsprong Fins, spel van warm en koud. Een heilzaam spel voor lichaam en geest. Sauna is naast ontspanning een pijnstillend middel bij rheumatische, spier en gewrichtspijnen.
Prive Sauna Welness Sauna Galven.
Privé Sauna Wellness. Uw welzijn, onze prioriteit. Bij Privésauna Galven in Geel geniet u in alle rust en intimiteit van een saunabezoek. U vindt bij ons alle faciliteiten: zwembad, infrarood sauna, sauna, jacuzzi en relaxruimte. Ons familiebedrijf is al 8 jaar actief. Wij staan garant voor een professionele, maar toch persoonlijke service. Onze ruime ervaring en onze talrijke specialiteiten hebben maar één doel: u in de watten leggen. Staat u te popelen om onze privésauna te bezoeken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor een afspraak. Privebehandeling op maat. Wij bieden, in onze speciaal ingerichte massagekamer, een manueel kinesio-concept aan dat u op een persoonlijke en discrete manier helpt bij allerlei klachten. Reserveren kan nu ook online, via onze handige reservatietool.
saunadeschranshoeve.be.
Bij privé-sauna de Schranshoeve kan u terecht voor een lichamelijke en geestelijke verwenkuur. De fantastische effecten van de sauna zijn een gevolg van een reeks warme en koude wisselbaden. Een sauna werkt reinigend, versterkend en laat uw geest herleven. Privé-sauna De Schranshoeve Olieslagerijstraat 14, 2530 Boechout bij Antwer pen info@saunadeschranshoeve.be Tel.
Sauna House fabricant van sauna's, hamams, infrarood en wellness.
Deze infrarood is ook geschikt voor sporters, voor het sporten bevordert de IR warmte de bloedsomloop, de soepelheid van pezen, banden en spieren of tot de totale ontspanning. Combinatie van sauna en infrarood in één installatie.: In uw nieuwe of bestaande sauna, kan ook infrarood korte golf of lange golf geplaatst worden voor gebruik van sauna en infrarood in één cabine, in één installatie.
Kom tot rust in een hotel met sauna in België.
HotelSpecials heeft speciaal voor jullie alle hotels met sauna in België op een rijtje gezet. Onze tip: er zitten hotels bij met een complete wellness center. Deze hotels hebben naast verschillende sauna's' ook een zwembad waar je in kunt relaxen en mogelijkheid tot massages. Bekijk dan onze last minute hotels met sauna in België en ga dit weekend nog weg!
Sauna kopen bij Gervi: uw wellness specialist.
Wilt u een sauna in een Finse kota stijl, dan heeft u nog verschillende opties: een kota met alleen een Finse sauna bouwen, of eentje met daarbij nog een rustruimte en/of een aparte grill combikota. Zoekt u een Finse sauna te koop?
Sauna Nautilus in Avelgem heropend Be Out.
VIDEO Een serodiscordant koppel. Sauna Nautilus in Avelgem heropend. 3 september 2020 3 september 2020 Timothy Junes Avelgem, corona, cruising, Nautilus, sauna, seks. Sauna Nautilus in Avelgem heropent vandaag zijn deuren. Omwille van social distancing kunnen niet veel mensen tegelijk binnen.
Het Koraaltje I Privé Sauna te Koersel.
5 Je draagt bij het binnenkomen een mondmasker en ontsmet je handen. Wij danken u voor uw medewerking en begrip. Meer over Sauna 1. Meer over Sauna 2. Meer over Sauna 3. Gratis gebruik van handdoeken, badjassen en badslippers. Kies zelf je uren. Gratis Wifi beschikbaar. Alle dagen open van 8u tot 2u. 24/24 kan je online reserveren. Geen toeslag voor weekend of late uren. Hoe kan je betalen? Wij zetten ons in voor jouw welzijn. Wellness en welzijn zijn nauw verbonden aan elkaar. Wellness is een manier van zijn.
Harvia sauna.
Sauna's, kachels en meer voor privé en professioneel gebruik! Harvia wellness sauna products is al meer dan 60 jaar dé referentie voor alles wat in één adem met sauna's' te maken heeft, met de totale productie nog steeds in het land der sauna's: Finland.
Sauna Sauna Inge.
Dagarrangement zonder sauna. Dagarrangement met sauna. Ons sauna-complex bevat een.: Zoutsteen sauna met veel licht, veel ruimte en zuiverende lucht die een rustgevende sfeer teweegbrengt. Hamman in mozaïek die de luchtwegen volledig laat opengaan en u een vrij gevoel geeft.
Sauna kopen bij Gervi: uw wellness specialist.
Zoekt u een sauna te koop, dan zal u merken dat de prijzen sauna wel flink durven variëren. De kostprijs sauna is uiteraard afhankelijk van de grootte en de indeling van de sauna en van het feit of u een saunahuis voor buiten of een indoor saunacabine kopen gaat.

Contacteer ons