Meer resultaten voor huis te koop zonder makelaar

huis te koop zonder makelaar
Huis kopen met of zonder makelaar? Jager Financieel Advies.
Maar zelf een hypotheek uitzoeken raden wij u niet aan. Dat is echt specialistenwerk. Neem voor een passende hypotheek daarom contact op met ons kantoor. Huis kopen met of zonder makelaar? 2016-07-01 2016-08-02 Jager Financieel Advies 200px 200px. LET OP: Geopend op afspraak!
Hoe en met wie je woning of grond verkopen? - Verkopen - Livios. background. Layer 1.
Om je grond of woning te koop aan te bieden zijn er diverse mogelijkheden. Een bordje te" koop" met een duidelijke vermelding van jouw gegevens, lokt al veel reacties uit. Daarnaast kan je ook adverteren in kranten of advertentiebladen. Denk er wel aan dat opvallende advertenties mét foto voor de meeste publicaties het alleenrecht zijn van notarissen en makelaars. Via een makelaar. Als je verkoopt via een makelaar, levert deze de nodige inspanningen om het goed verkocht te krijgen. Ongeveer 3 van de verkoopprijs. Het is perfect mogelijk om zelf, zonder de tussenkomst van een makelaar of notaris, op zoek te gaan naar een koper voor jouw onroerend goed.
Huis verkopen zonder makelaar Directhuisverkopen.com. Huis verkopen zonder makelaar Directhuisverkopen.com. envelope-o. phone. angle-down. dot-circle-o. home. envelope. phone-handset. cross. menu.
Wij laten uw woning gratis taxeren en bieden u 75% tot 85% van de marktwaarde van uw woning. In ruil voor dit bedrag nemen wij uw huis op korte termijn over, waarbij u het bedrag zeer snel op uw rekening overgemaakt krijgt. U hoeft ons of de notaris die de officiële overdracht regelt nergens voor te betalen, alle onkosten nemen wij voor onze rekening. Wij verkopen uw huis met winst door, u heeft de zekerheid dat uw huis verkocht wordt en hoeft zich niet bezig te houden met het aanbieden van uw huis en het vinden van geschikte kopers. Onze klanten waarderen onze transparante werkwijze en de vlotte afhandeling van de verkoop. Met onze snelle en professionele service bent u verzekerd van succes en dat zonder bijkomende kosten. Huis verkopen zonder makelaar tips. Het verkopen van uw huis hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Veel mensen hebben het idee dat het verkopen van een huis onlosmakelijk verbonden is met een makelaar, maar wij ervaren sinds 2004 het tegenovergestelde. Via Directhuisverkopen.com verkoopt u uw huis snel en eenvoudig, zonder tussenkomst van een makelaar.
Groot aanbod woonvastgoed te koop bij Domicill in Roeselare Residentieel vastgoed te koop regio Roeselare West-Vlaanderen.
Nieuws Diensten U zoekt. Home Te koop Te huur Nieuwbouw Contact Mijn favorieten Vacature. Nieuws Diensten U zoekt Domicill projectmakelaar Domicill bedrijfsvastgoed. Bezoek onze project-website. Aanbod te koop. Er werden geen resultaten gevonden. Volg ons ook op. 00 32 51 62 40 40.
Hello Home - Slim verkopen, zonder makelaar.
oktober 19, 2018. Wij zijn zeer tevreden over hellohome. Het huis van mijn ouders stond al 1,5, jaar te koop. Het had ook al bij een makelaar te koop gestaan, maar zonder resultaat. Na het lezen van een artikel over hellohome, hebben we ze uitgenodigd voor een informatief gesprek. Mijn ouders stonden er wat weigerachtig tegenover, omwille van het begrip sociale" media, wat voor hun het" onbekende is. Maar ze hebben er dan toch mee ingestemd, en gelukkig maar, want het huis was verkocht, 3 weken na lancering. We waren heel blij met de mooie foto's, leuke lay-out van de site van de woning, maar we zijn vooral tevreden omdat onze ouders nu verder kunnen met hun plannen, die ze gemaakt hebben voor hun verdere leven. En dat dankzij de verkoop van hun huis via hellohome. oktober 17, 2018. Eerlijk gezegd waren mijn man en ik wat bang om onze enorm grote villa met grote tuin zelf te verkopen. Maar dankzij de professionele hulp en ondersteuning van Hello Home is het ons toch gelukt. Binnen de 3 maanden was ons huis verkocht. Vooral de eigen website met prachtige foto's' vonden we geweldig.
Zelf huis verkopen zonder makelaar Met winst snel verkopen! 2021. WhatsApp.
Slimme tool om sneller en goedkoper te verbouwen. Home Huis verkopen. Zelf huis verkopen zonder makelaar Met winst snel verkopen! 6 oktober 2021 door Ing. Het huis verkopen wordt een stuk makkelijker als je weet waar je aan begint. Het zelf verkopen van je huis kan namelijk een best lang proces worden. Zorg ervoor dat je niet te veel geld kwijt bent aan het verkopen van een huis met deze simpele tips! In sommige gevallen wordt een huis maar niet verkocht, zelfs als het al lang te koop staat. Het blijkt dat ik daar zelf veel meer in kan doen.
Verkoop je huis zonder makelaar maar met expertbegeleiding IMMO IQ.
90 van onze klanten vindtbinnen drie wekende finale koper. En dat zonder in te boeten aan prijs. JURIDISCH OP PUNT. We garanderen dat alles wettelijk verloopt en in orde is. BEKIJK ONS AANBOD. BEREKEN UW BESPARING. De geschatte waarde van je woning.: € 320 000. versleep het blokje naar de geschatte waarde van je woning. EXTRA OP JE BANKREKENING. MET IMMO IQ. Heeft uw woning een geschatte waarde van € 320 000? Dan betaalt u een makelaar gemiddeld € 10.650 aan kosten. Dankzij de marketing en documenten van IMMO IQ zal deze kost gemiddeld met € 8.350 dalen. WIL JE MEER WETEN? of bekijk onze FAQ-pagina. of bekijk onze FAQ-pagina. DEZE TEVREDEN KLANTEN GINGEN JE VOOR. Met de professionele fotos van IMMO IQ kreeg ik binnen de week 5 aanvragen voor onze opendeurdag én had ik binnen de 2 dagen een bod voor mijn huis dat hoger lag dan de vraagprijs. Ik ben zeer tevreden en zou het zeker aanraden aan iedereen die zijn huis goed maar ook vlot wil verkopen.
Hoe verkoop ik mijn huis zonder een verkoopbord?
GRATIS BOD AANVRAGEN. De Vastgoedvragen: Kan ik mijn huis zonder verkoopbord verkopen? Share on facebook. Share on twitter. Share on linkedin. Wie zijn huis te koop zet, krijgt vaak een verkoopbord in zijn tuin geplaatst en een immobiliënbord tegen zijn raam gekleefd. Soms wil je omwille van privéredenen niet zon spotlight op de verkoop van jouw woning. Maar hoe verkoop je jouw woning zonder publiciteit?
Een huis kopen in Frankrijk, rechtstreeks van een particulier? - Een huis, camping of bedrijf kopen in frankrijk.
Online taxatie, is dat handig? Kan een Franse burgemeester buiten z'n' boekje gaan? Een minicamping beginnen. Een jokkebrok in de Franse Alpen. Een huis kopen zonder makelaar? Hoe herken je een illegale chambres d'hôtes? Hoe koop je veilig in Frankrijk?
Zelf je huis verkopen zonder makelaar - Radar.
De nieuwste trend in de verkoop van je huis, is zélf verkopen! Het voordeel is evident: Duizenden euros kostenbesparing door uitschakeling van de makelaar zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van de verkoopprijs en de verkooptermijn. Een goede voorbereiding hoe ga ik mijn huis presenteren en hoe ga ik rondleiden en verdieping wat is mijn huis waard en hoe zit het met de huiselijke gebreken is natuurlijk een must, maar zeker de moeite waard gezien de mogelijke kostenbesparing en de bevrediging die het zelf verkopen geeft als de champagne ontkurkt wordt! Naast de vele sites die via internet het mogelijk maken om je huis zelf te verkopen is er nu ook de mogelijkheid om je huis te verkopen met SMS! Bijvoorbeeld met http://www.maxima4sms.com.: Met een opvallend Te Koop bord en een doeltreffend SMS informatiesysteem, krijgen geïnteresseerden direct voor uw huis 7x24 uur alle benodigde informatie. Hier kan geen makelaar aan tippen. Op de site staan daarnaast de nodige tips en nuttige adressen om goed beslagen ten ijs te komen bij de zelf verkoop van zijn/haar huis.
Huizen te koop in België ERA Belgium.
€ 1 690 000. Vert Chasseur - Subliem huis 6 slaapkamers 4 badkamers. Avenue De Fré 231, 1180 Uccle. ERA Comfort Garantie: basic. Avenue Alfred Madoux - 37 - - 1150. Avenue Alfred Madoux 37, 1150 Woluwe-Saint-Pierre. Royale villa met 5 slaapkamers op een perceel van 4.000 m. Baillet-Latourlei 114, 2930 Brasschaat. € 1 590 000. EXCLUSIEVE EIGENDOM met riante villa op een breed terrein. Bergensesteenweg 344, 1500 Halle. ERA Comfort Garantie: basic. € 1 550 000. Prachtige villa van 350m met tuin en terras. Avenue du Racing 1, 1180 Uccle. ERA Comfort Garantie: basic. € 1 500 000. Uniek gelegen vierkantshoeve nabij het Kasteel van Gaasbeek. Donkerstraat 8, 1750 Lennik. € 1 450 000. Oude kasteelhoeve van Berleymont. Rue de Berlaymont 5, 6700 Sterpenich. ERA Comfort Garantie: basic. € 1 450 000. Sint-Pieters-Woluwe - Villa 5 slk, kantoor, tuin, garage. Avenue Jules du Jardin 8, 1150 Woluwe-Saint-Pierre. ERA Comfort Garantie: basic. Luxueuze moderne villa met 5 slaapkamers in Lokeren. Hillarestraat 32, 9160 Lokeren. ERA Comfort Garantie: basic. Wij zoeken voor u! Wij sturen u een e-mail van zodra wij nieuwe panden in onze portefeuille krijgen die voldoen aan uw zoekopdracht. Niet meer weergeven. Panden te koop.

Contacteer ons