Meer resultaten voor alimentatie

alimentatie
Alimentatie of onderhoudsuitkering Vlaanderen.be.
Naargelang de evolutie van de financiële situatie van de partijen, kan de alimentatie stijgen, dalen of opgeheven worden. Als u scheidt met wederzijdse toestemming, dan moet u het eens worden over de eventuele storting van onderhoudsgeld aan u of aan uw ex-partner. Bij een scheiding op grond van onherstelbare ontwrichting kan de economisch zwakke ex-partner onderhoudsgeld bekomen als hij of zij aantoont dit nodig te hebben. Als u niet het onderhoudsgeld ontvangt waar u recht op hebt, dan kunt u een beroep doen op de Dienst voor alimentatievorderingen DAVO opent in nieuw venster. Deze dienst kan bij de persoon die het onderhoudsgeld moet betalen, het maandelijkse onderhoudsgeld en de achterstallen opvragen. DAVO kan, onder bepaalde voorwaarden, ook voorschotten op het onderhoudsgeld uitbetalen. Als u moeite hebt om het onderhoudsgeld te betalen, dan kunt u aanspraak maken op een tussenkomst van het OCMW. Ook als u geen aanspraak maakt op die tussenkomt kunt u bij een OCMW of CAW terecht om uw financiële situatie te bespreken.
Hulp bij het betalen van onderhoudsgeld of alimentatie Gemeente Evergem.
scroll naar links scroll naar rechts. Hulp bij het betalen van onderhoudsgeld of alimentatie. Hulp bij het betalen van onderhoudsgeld of alimentatie. Het OCMW kent bijzondere hulp toe aan personen die problemen hebben om het onderhoudsgeld voor hun kinderen te betalen of om de bijdrage voor een geplaatst kind te betalen.
alimentatie Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Als je je zorgen maakt over de alimentatie. Écoute, si c'est' ta pension alimentaire qui t'inquiète. Geen wonder dat jij drie maal alimentatie moet betalen. Pas étonnant que tu paies trois pensions alimentaires." Ze wil nooit wachten op haar alimentatie.
Hoe is de alimentatie in Belgie geregeld Alimentatie.
Het betalen van alimentatie wordt best officieel vastgelegd in een officieel document. Ideaal is een door beide partijen ondertekend stuk, opgesteld door een advocaat of een vonnis van een rechtbank. Als je gedurende 5 opeenvolgende jaren GEEN alimentatie ontvangt, moet je stappen ondernemen.
INA de online alimentatie rekentool - INA-PFR.
INA de online alimentatie rekentool. Kennisbank Personen- en familierecht. De Rechterlijke Macht gebruikt INA. INA de online alimentatie rekentool. Kennisbank Personen- en familierecht. INA Dé alimentatie rekentool. Met de INA alimentatierekentool kunt u snel in overzichtelijke stappen complexe situaties berekenen.
Alimentatie kinderen, 2de druk Intersentia.
Daarom zal bij een scheiding bijna altijd een alimentatie of onderhoudsbijdrage voorzien worden voor de kinderen. Beide ouders zijn aan hun kinderen levensonderhoud, opvoeding en een passende opleiding verschuldigd art. Dit blijft ook zo indien de ouders niet meer samenleven.
alimentatie Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: alimentatie DE alimentatie EN alimentatie ES. Definities op Encyclo.nl: Alimentatie 22x. Vertalingen alimentatie NLFR. a l i m nt a ts i.
Wat is de betekenis van Alimentatie.
Wat is de betekenis van Alimentatie? alimentatie - Zelfstandignaamwoord 1. toelage voor levensonderhoud na echtscheiding aan ex-partner en/of kind eren Het is meestal de kostwinner die alimentatie moet betalen. Woordherkomst Afgeleid van het Engelse aliment met het achtervoegsel -atie Verwante begrippen ond.
Alimentatie.
Werken bij het CBS. Zoeken met spraak Zoeken. Methoden Wissel navigatie. Financiële bijdrage van een gescheiden persoon aan het levensonderhoud van zijn/haar kinderen kinderalimentatie of aan dat van de ex-partner partneralimentatie. Aanvullend statistisch onderzoek. Urban Data Centers. Voor deelnemers enquêtes.
Alimentatie advocaat Van Hoecke Eveline Maldegem gespecialiseerd in familierecht bemiddelaar in familiezaken.
Alimentatie eonadmin 2021-03-05T1048420100.: Moet ik mijn ex onderhoudsgeld betalen? Hoe lang kan ik na mijn echtscheiding persoonlijk onderhoudsgeld ontvangen? Kan dit nog worden gewijzigd? Hoe kan ik het onderhoudsgeld voor mijn kind berekenen? Hoe zit dat met de buitengewone kosten?
Alimentatie, wat is dat nu? Jan Peeraer.
Voor kinderen al dan niet minderjarig is alimentatie of onderhoudsgeld een tussenkomst van beide ouders die, volgens de wet, naar evenredigheid van hun middelen dienen in te staan voor de huisvesting, het levensonderhoud, de gezondheid, het toezicht, de opvoeding, de opleiding en de ontplooiing van hun kinderen art.

Contacteer ons